(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ik huur

Eénmalige huurverlaging voor huurders met een laag inkomen en hoge huur

Op 1 januari 2021 is de wet ‘eenmalige huurverlaging huurders met een lager inkomen’ ingegaan. Huurders die een te hoge huur betalen voor hun inkomen krijgen in 2021 mogelijk een eenmalige huurverlaging. Lees meer...

Huurtoeslag

Met een lagere huur krijgt u misschien minder huurtoeslag. Als uw inkomen lager is geworden dan heeft u mogelijk recht op meer huurtoeslag. U kunt een proefberekening maken via toeslagen.nl. Geef zelf uw nieuwe huur en/of uw gewijzigde inkomen door aan de belastingdienst.

Betalingsachterstand aflossen

Wij snappen dat het lastig is om een betalingsachterstand weer in te lopen. Extra inkomsten zoals vakantiegeld kunt u goed gebruiken om af te lossen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info-at-volkshuisvesting.nl. U kunt ook bellen naar
026 3 712 712.

Bericht voor huurders van bedrijfspanden

Bent u huurder van een bedrijfspand van Volkshuisvesting en heeft u door de coronacrisis moeite met uw betalingsverplichtingen, dan wil Volkshuisvesting u ondersteunen. U kunt gebruik maken van onze regeling om de betaling van de huur in de lockdown periode deels op te schorten. Wij maken een afspraak met u over het moment en de wijze waarop u de huur later aan ons betaalt. Als u in aanmerking komt voor deze regeling stuur dan een mail naar bog-at-volkshuisvesting.nl met hierin uw naam en het adres van het bedrijfspand. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hopen zo iets bij te dragen in deze moeilijke tijden voor ondernemers.

Ik heb een woning bij Volkshuisvesting

Volkshuisvesting laat Arnhem leven! En dat willen we u graag op alle mogelijke manieren laten beleven. Door u thuis te laten voelen in uw Volkshuisvesting woning. Wij zijn er voor u. Open, direct en met uw woon- en leefplezier als basis voor alles wat we doen.