(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ik huur

Huurtoeslag 2020

Sinds 1 januari 2020 komen meer huurders in aanmerking voor huurtoeslag. Dit komt door een wetswijziging waardoor de harde inkomensgrenzen voor huurtoeslag zijn vervallen. Veel huurders weten dit nog niet en lopen hierdoor huurtoeslag mis. Deze gemiste huurtoeslag kunt u nog met terugwerkende kracht ontvangen, maar dan moet u wel zelf actie ondernemen voor 1 september 2021. Meer informatie hierover vindt u in het document hieronder.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Betalingsachterstand aflossen

Wij snappen dat het lastig is om een betalingsachterstand weer in te lopen. Extra inkomsten zoals vakantiegeld kunt u goed gebruiken om af te lossen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info-at-volkshuisvesting.nl. U kunt ook bellen naar
026 3 712 712.

Bericht voor huurders van bedrijfspanden

Bent u huurder van een bedrijfspand van Volkshuisvesting en heeft u door de coronacrisis moeite met uw betalingsverplichtingen, dan wil Volkshuisvesting u ondersteunen. U kunt gebruik maken van onze regeling om de betaling van de huur in de lock-down periode deels op te schorten. Wij maken een afspraak met u over het moment en de wijze waarop u de huur later aan ons betaalt.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een tijdelijke huurkorting gedurende de afgelopen lock- downperiode, dan kunt u onderstaand formulier downloaden en invullen om dit te berekenen. Dit bestand kunt u vervolgens met de benodigde documenten en evt. beschikkingen naar ons te mailen via bog-at-volkshuisvesting.nl met hierin uw naam en het adres van het bedrijfspand.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over de verdere procedure.

Wij hopen op deze manier iets bij te dragen in deze moeilijke tijden voor ondernemers.

 

 

Ik heb een woning bij Volkshuisvesting

Volkshuisvesting laat Arnhem leven! En dat willen we u graag op alle mogelijke manieren laten beleven. Door u thuis te laten voelen in uw Volkshuisvesting woning. Wij zijn er voor u. Open, direct en met uw woon- en leefplezier als basis voor alles wat we doen.