(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Coronavirus

dinsdag 13 oktober 2020
nieuws-intro-picture-comment

Hieronder leest u het actuele corona nieuws. Algemene informatie en een veel gestelde vragen lijst met antwoorden vindt u hier.

Ons kantoor is open voor bezoek, bij voorkeur op afspraak.
Voor de veiligheid zijn er wel huisregels. Als u ons bezoekt, vragen wij u voor uw en onze veiligheid een mondkapje te dragen. Als u verkouden bent, vragen we u een andere keer terug te komen. Er mogen maximaal 5 personen binnen zijn. Door deze maatregelen kan de wachttijd langer zijn dan normaal. We adviseren u om ons te bellen of te e-mailen en alleen langs te komen als het niet anders kan. Dank voor uw begrip.

Problemen betalen huur door coronacrisis?
Volkshuisvesting wil voorkomen dat huurders door de Corona-crisis in financiële problemen komen. Als uw inkomen daalt als gevolg van de huidige crisis, kan het moeilijker worden om uw huur te betalen. Wanneer dit het geval is, neemt u dan contact op met Volkshuisvesting. In gesprek wordt dan naar een oplossing gezocht.

Informatie over het Coronavirus

We volgen het advies op van het RIVM en willen het besmettingsgevaar van het coronavirus zoveel mogelijk beperken. Daarom nemen we de volgende maatregelen:

1. Reparatieverzoeken worden in overleg met u ingepland
Om u en onze collega’s zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting worden reparaties alleen in overleg uitgevoerd. Wij vragen naar uw gezondheid en bij klachten kijken we wat er wel en niet mogelijk is. Onze vakmensen beoordelen wanneer ze bij u op bezoek komen nogmaals of het veilig is om een klus te kunnen uitvoeren en maken daar afspraken over met u.

2. We bekijken per afspraak wat kan
We proberen ons werk met inachtneming van 1,5m afstand en de voorschriften van de RIVM zo veel mogelijk door te laten gaan. Waar mogelijk is er telefonisch contact met u.