(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nieuwe website Entree

dinsdag 31 oktober 2017
nieuws-intro-picture-comment

Nieuwe website Entree vanaf 2 januari 2018: zoeken naar passende woning wordt makkelijker.

Bent u op zoek naar een (andere) huurwoning in deze regio? Dan zoekt u vanaf januari op de nieuwe website van Entree naar een woning. Deze website maakt het u nog makkelijker om een passende woning te vinden!

Op 2 januari 2018 gaat de nieuwe website op www.entree.nu live. De belangrijkste voordelen van de nieuwe website zijn dat u nog meer woonwensen kunt opgeven. Ook vindt u meer informatie over de woning en over de buurt. De woningen die het beste bij uw woonwensen passen vindt u bovenaan bij het aanbod. Dat maakt het zoeken naar een passende woning een stuk makkelijker!

Staat u ingeschreven als woningzoekende? Dan ontvangt u eind december een e-mail met informatie over wat u moet doen
In deze e-mail staat hoe u kunt inloggen op de nieuwe website en hoe u uw inschrijving kunt activeren. Er staat ook meer informatie in over de nieuwe website. Controleert u daarom goed of uw juiste e-mailadres bij uw inschrijving staat.

Van 22 december tot en met 1 januari staan er geen woningen op www.entree.nu
Ook kunt u uw inschrijfgegevens in deze periode niet aanpassen. Dit komt door de voorbereidingen voor de nieuwe website. Rond de jaarwisseling kan de website helemaal niet bereikbaar zijn. Dit heeft te maken met de overgang van de oude naar de nieuwe website. Op 2 januari is de nieuwe website online en ziet u de vrijkomende woningen weer. U kunt dan ook uw gegevens weer aanpassen.


De toewijzingsregels blijven gelijk
De meeste huurwoningen wijzen de corporaties toe op basis van meettijd. Hoe langer uw meettijd is, des te meer kans u maakt op een woning. Sommige woningen worden via loting toegewezen. Bij loting is meettijd niet van toepassing. Hier verandert dus niets in.