(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nieuwe samenwerkingspartners

donderdag 28 september 2023
nieuws-intro-picture-comment

‘Samen werkt’. Het zit diep in het hart van Volkshuisvesting Arnhem. Dit is wat ons drijft. En dit is wat ons, onze bewoners, onze partners en Arnhem naar de toekomst brengt. Op 26 september heeft Volkshuisvesting met vijf geselecteerde onderhoudspartners een intentieovereenkomst getekend. Hierin wordt de intentie voor het aangaan van een langdurige duurzame samenwerking uitgesproken.

Samen met deze vijf nieuwe samenwerkingspartners wordt het komende jaar vol vertrouwen gewerkt aan het uitvoeren van het onderhoud en het efficiënt inrichten van de samenwerking over de organisatiegrenzen heen.
 
In het dagelijks onderhoud werkt Volkshuisvesting samen met Nijhuis Bouw B.V.Coen Hagedoorn Bouwgroep en Zegers Bouw BV.
Voor het verduurzamen van onze monumentale woningen zijn onze nieuwe samenwerkingspartners -Onderpand Vastgoedbeheer en Hemink Groep B.V..
 
Volkshuisvesting en de nieuwe samenwerkingspartners gaan, met ondersteuning van SmartR , gezamenlijk en vol vertrouwen de werkprocessen op het gebied van verduurzaming van monumenten en het dagelijks onderhoud verder professionaliseren.