(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Huurder(s) museumwoning gezocht!

woensdag 10 juli 2024
nieuws-intro-picture-comment

Wonen in een woning waar de tijd heeft stilgestaan. Waar de inrichting de sfeer ademt van vroegere tijden. En waar de bewoner(s) met trots hun deur openen om een rondleiding te geven.

Volkshuisvesting zoekt huurders

Voor het project Museumwoningen zoekt Volkshuisvesting Arnhem huurders die dit project een warm hart toedragen. Je bent bereid je woning in te richten en te bewonen zoals in de betreffende jaren gebruikelijk was. Maximaal 10 x per jaar stel je de woning open voor een rondleiding. Bij voorkeur worden de rondleidingen gehouden in kleding uit de betreffende periode. Je vindt het leuk om deze rondleiding zelf te verzorgen. Je vertelt de bezoekers over de geschiedenis van je woning. Jouw woning laat de bezoekers even helemaal teruggaan in de tijd.

  • Huishoudgrootte 1 of 2 personen
  • Inkomenseis is niet van toepassing

Wat bieden wij?
Een bijzondere woning in authentieke staat. Je krijgt 1 jaar gratis lidmaatschap ‘Vrienden van het Openluchtmuseum’.  Je krijgt hiermee gratis toegang tot het Openluchtmuseum en nog veel meer leuke voordelen. Je kunt gebruik maken van de bibliotheek van het Openluchtmuseum als het gaat over de inrichting van je woning in de betreffende tijd. Kijk voor meer informatie op de website.

 

 

Om welke woning gaat het?
Museumwoning: Keizershof 100 (1971) 
Type: Galerijwoning (met lift)
Kamers: Een woonkamer en 3 slaapkamers
Netto-huurprijs: Tussen € 650,43 en € 697,07 (exclusief servicekosten)


HOE REAGEREN? 
Wie ben je en welke motivatie heb je om te wonen in één van onze museumwoningen? Hoe wil je bijdragen aan dit mooie project? Heb je al een idee over de inrichting en over de open dagen? Laat het ons weten. Graag ontvangen wij je schriftelijke reactie voor donderdag 25 juli 2024. Geselecteerde kandidaten nodigen wij uit voor een gesprek voor een persoonlijke toelichting op de motivatie. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 30 juli en woensdag 31 juli 2024. Daarna volgt een bezichtiging en de definitieve toewijzing.

Contactpersoon
Roelie van der Weide
r.vd.weide-at-volkshuisvesting.nl
(026) 3 712 802
www.museumwoningenarnhem.nl