(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gratis bomen en struiken afhalen

dinsdag 12 december 2023
nieuws-intro-picture-comment

Op zaterdag 16 december kunt u tussen 10:00 – 14:00 gratis boompjes en struikjes ophalen bij stadsboerderij de Korenmaat. De actie is een samenwerking van Meer Bomen Nu, Natuurcentrum Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig. Als u geinteresseerd bent, moet u zich van tevoren aanmelden via het aanmeldformulier op de website van Meer Bomen Nu.

Meer groen betekent meer verkoeling op warme dagen en minder kans op wateroverlast tijdens hevige regenbuien. De struiken en boompjes die uitgedeeld worden zijn bijvoorbeeld de kardinaalsmuts, sporkehout, lijsterbes, berk, eik en esdoorn. De struiken hebben allemaal bloemen in het voorjaar en dragen besjes.

Om te voorkomen dat de wortels uitdrogen, raden we aan om een plastic zak mee te nemen waar u de boompjes en struikjes in kunt vervoeren. De planten zijn tussen de 50 centimeter en 1.40 meter en zijn niet zwaar. Dus gemakkelijk mee te nemen (ook op de fiets). U ontvangt bij de Stadsboerderij meer informatie over de bomen en struiken en over de beste manier om ze te planten.

Adres: Marius van Beeklaan 5, 6836 WD Arnhem

Wees er snel bij, want op = op.