(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

456 Woningen worden gerenoveerd en verduurzaamd

dinsdag 02 november 2021
nieuws-intro-picture-comment

Op donderdag 28 oktober 2021 hebben wij samen met SW Vastgoedverbetering, Achter de Voordeur en de klankbordgroep (bewoners) de vlag gehesen bij de flats van het Brandenburgseplein en Kleefseplein in Immerloo. Het project is gestart!

Verduurzamen
De 456 appartementen zijn aan onderhoud toe. Wij combineren dit met duurzaamheidswerkzaamheden. Als we klaar zijn hebben alle woningen energielabel A. Ook gaan alle woningen van het gas af. Er wordt straks elektrisch gekookt en het warme water komt via de stadsverwarmingsleidingen.

Betrokkenheid bewoners
Wij hebben dit grote project voorbereid samen met bewoners. Er is een klankbordgroep gevormd waar regelmatig overleg mee is. De input van bewoners, bijvoorbeeld tijdens het ontwerpproces, is erg waardevol. Om eventuele overlast te verzachten staat er een tent bij de flats en zijn er logeerwoningen.

Woning
In alle woningen worden de elektra- en rioleringsleidingen vernieuwd. Daarnaast komt in elke woning een nieuwe stadsverwarmingsleiding en een glasvezelkabel te liggen. Wanneer er in woningen verouderde badkamers, keukens en toiletten aanwezig zijn, worden deze ook gerenoveerd.

Algemene ruimten
De hoofdentrees van de flats worden vergroot en gemoderniseerd. Naast het uitgebreide schilderwerk, worden alle vloeren/ trappen voorzien van nieuwe bekleding. Er wordt op de begane grond van de flat een multifunctionele ruimte gerealiseerd. En de liften worden vernieuwd.