(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Liesbeth van Asten

donderdag 30 augustus 2018
nieuws-intro-picture-comment

Sinds het vertrek van Gerrit Breeman in april is Betty Mostard de interim bestuurder van Volkshuisvesting. Op 1 september draagt zij het stokje over aan Liesbeth van Asten (links op de foto). Wij vroegen Betty wat volgens haar Volkshuisvesting typeert en welke boodschap ze heeft voor Liesbeth.

"Een aantal woorden hoe ik de organisatie ervaren heb: warm, ongedwongen, doen en gezond verstand. Mijn boodschap aan Liesbeth: zorg dat de kern van Volkshuisvesting behouden blijft. De visie, de passie, het plezier en de slagkracht. Het werken volgens de bedoeling."

Aan Liesbeth vroegen we hoe haar eerste werkdag eruit ziet en wat ze belangrijk vindt.

"Mijn eerste werkdag is er een van gezonde spanning en er ontzettend veel zin in hebben om te beginnen. Ik heb al veel gelezen en een paar bijeenkomsten meegemaakt, maar nu gaat het natuurlijk echt beginnen. Mijn eerste werkdag zal helemaal in het teken staan van kennismaken, nieuwsgierig zijn, veel vragen stellen en natuurlijk ontdekken hoe alles in zijn werk gaat."

“Tijdens mijn afscheid bij Rentree las de oud voorzitter van de Bewonersadviesraad een gedicht voor om onze samenwerking te beschrijven. Samenwerken met onze huurders en partijen in de stad is voor mij de essentie van mijn rol als directeur van Volkshuisvesting. In goede én mindere tijden elkaar blijven vinden en inspireren. Ik heb er ontzettend veel zin in!”