(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gratis Tegelophaalservice

maandag 22 augustus 2022
nieuws-intro-picture-comment

Hitte, droogte en hevige regen: ook dit jaar is klimaatverandering weer duidelijk voelbaar. Met minder tegels en meer beplanting hebben we minder last van deze weersextremen. Groen zorgt namelijk voor verkoeling, voorkomt uitdroging én zorgt voor minder wateroverlast. Houd uw hoofd koel en uw voeten droog door u aan te melden voor de gratis Tegelophaalservice en uw tuin te vergroenen.

Spelregels
Alle particuliere Arnhemmers die minimaal 2m2 en maximaal 20m2 aan tegels gaan vervangen door groen kunnen zich tot en met 1 oktober aanmelden voor de gratis Tegelophaalservice. De tuintegels moeten op zondag 2 oktober na 16.00 aan de straat worden gezet, waarna ze op maandag 3 oktober worden opgehaald. De tegels moeten plaats maken voor bomen, struiken en/of ander groen. Ga naar www.tegelophaalservice.nl voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Groen maakt gezond en gelukkig!
Volkshuisvesting helpt u ook graag. In deze folder geven wij u tips voor het groener maken van uw tuin, gevel of balkon. Weet u al wat u in uw tuin of op uw balkon groener wilt maken? Vul dan het aanvraagformulier in.