(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Datalek bij USP Marketing Consultancy

dinsdag 04 april 2023
nieuws-intro-picture-comment

Wij werken regelmatig samen met marktonderzoekbureau USP. Zij onderzoeken voor ons hoe tevreden onze huurders zijn. Helaas is bij een bedrijf waarmee zij samenwerken een datalek gevonden. Een datalek wil zeggen dat iemand heeft geprobeerd toegang te krijgen tot persoonsgegevens.

Van huurders die van ons een uitnodiging hebben gehad om mee te doen aan een onderzoek, kan het zijn dat hun persoonsgegevens zijn gestolen. Zij zijn door ons persoonlijk op de hoogte gesteld. Het gaat alleen om naam, e-mailadres en telefoonnummer. Het gaat niet om financiële gegevens of wachtwoorden.

Wij vinden dit heel vervelend. Er zijn meteen maatregelen genomen om het datalek te stoppen en om ervoor te zorgen dat het niet meer gebeurt. Wij hebben het ook gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Let goed op phishing-berichten
We vragen onze huurders daarom op te letten op nepbrieven, telefoontjes van oplichters en e-mails met een valse afzender (phishingberichten). In zo’n phishing-bericht kan persoonlijke informatie van u staan. Op die manier komt het bericht geloofwaardiger over. Reageer vooral niet op zo’n bericht.