(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Betty Mostard interimbestuurder

vrijdag 09 maart 2018
nieuws-intro-picture-comment

Betty Mostard (63) treedt op 3 april aan als interim-bestuurder bij Volkshuisvesting Arnhem. Zij blijft aan tot de ‘vaste’ bestuurder haar plek inneemt. Naar verwachting zal dat na de zomer zijn. De Raad van Commissarissen heeft mevrouw Mostard formeel benoemd nadat eerder deze week de Autoriteit Woningcorporaties een positieve zienswijze heeft afgegeven.

De huidige bestuurder Gerrit Breeman vertrekt per 31 maart na ruim zeventien jaar bij Volkshuisvesting gewerkt te hebben. In zijn periode heeft Volkshuisvesting grote investeringen gedaan in de ontwikkeling van wijken. In Malburgen zijn buurten vernieuwd en is de verhouding sociale huur/koop beter in balans gebracht. Het Nieuwe Kadekwartier is Arnhems jongste buurt en verbindt de statige Van Verschuerwijk met binnenstad en Rijn. In Klarendal is de leefbaarheid fors verbeterd door de ontwikkeling van het Modekwartier.

Mevrouw Mostard werkte tot begin dit jaar bij de gemeente Arnhem. Zij heeft als directeur leiding gegeven aan verschillende onderdelen van de gemeentelijke organisatie. Haar langste periode was die van directeur Stadsbeheer. Stadsbeheer is de afdeling die gaat over het onderhoud van het openbaar gebied in Arnhem. ln die hoedanigheid had ze regelmatig contact met de Arnhemse corporaties. Ze kent de stad uitstekend en heeft een breed netwerk.