(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bedrijfsruimte, atelier, garage of berging

Wat leuk dat u een bedrijfsruimte zoekt in Arnhem. Wij helpen u graag in uw zoektocht. Hieronder staat informatie over het toewijzen van een bedrijfsruimte. Het is belangrijk dat u dit leest.

Wat hebben wij nodig van u?

  • Uittreksel Kamer van Koophandel                 
  • Een Businessplan
  • Financiele gegevens om aan te kunnen tonen dat u de huur kunt betalen.

Wilt u samen huren?
Het is mogelijk om met meerdere partijen een huurovereenkomst aan te gaan. Als u hiervoor kiest willen wij ook de financiële gegevens van de andere partijen inzien.

Wat is verder belangrijk om te weten?
Als u de ruimte definitief toegewezen krijgt ontvangt u een acceptatieformulier . Pas als u deze ondertekent bent u de huurder.

Wij werken als volgt:
Wij controleren uw gegevens vooraf conform de AVG wetgeving. U geeft hiervoor vooraf schriftelijk toestemming. Deze controle gebeurt door speciaal opgeleide medewerkers. Ook onderzoeken wij uw kredietwaardigheid. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken of u leningen goed terugbetaalt. Is de uitkomst van dit onderzoek negatief, dan kunnen wij helaas geen huurcontract met u afsluiten. Bij het verhuren van een bedrijfsruimte kiezen wij  met wie wij het huurcontract afsluiten, dit heet contractvrijheid. Wij hoeven u dus géén reden op te geven wanneer wij u afwijzen als kandidaat voor een bedrijfsruimte.

Aanpassing huurcontract
Als u aanpassingen heeft voor uw huurcontract dan moet u contact met ons opnemen. Wij kijken dan samen of de aanpassingen mogelijk zijn en bevestigen dit met een Allonge. De kosten voor deze Allonge,  €195,- ex btw, zijn voor u.

Wanneer u winkelruimte wilt huren in de wijken Geitenkamp en Klarendal, leggen wij uw bedrijfsplan ook voor aan de ondernemersverenigingen van deze wijken.

Meer informatie?

De juiste ruimte vinden voor uw bedrijf is niet makkelijk. Daarom helpt Volkshuisvesting u graag persoonlijk. Neem contact op met onze Klantenservice (026) 3 712 712 of stuur een e-mail aan info-at-volkshuisvesting.nl, om samen te zoeken naar dé ruimte voor uw bedrijf.

Garage of berging

Een garage of berging vindt u via entree.