(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Corona

dinsdag 02 maart 2021
nieuws-intro-picture-comment

Hieronder leest u het actuele corona nieuws. Algemene informatie en een veel gestelde vragenlijst met antwoorden vindt u hier.

Ons kantoor is alleen open voor bezoek op afspraak
Vanwege het Coronavirus is ons kantoor gesloten. U kunt alleen op afspraak naar ons kantoor komen. Vergeet niet 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen..

Heeft u klachten? Maak dan een nieuwe afspraak. Naar kantoor komen heeft dan geen zin.

U kunt ons uiteraard wel bereiken via (026) 3 712 712 en u kunt mailen naar info-at-volkshuisvesting.nl. De medewerkers van ons klantcontact helpen u dan graag.

Reparatieverzoek
Tijdens corona deden wij alleen spoedreparaties. Als u bijvoorbeeld een lekkage of een kapotte verwarming had, kwamen wij wel bij u langs. Omdat de situatie zo lang duurt, voeren wij inmiddels ook weer andere reparaties uit. We doen dit alleen als we veilig kunnen werken. Het is belangrijk dat u afstand houdt en dat u geen klachten heeft.

Reparaties zelf doen
Bent u zelf een beetje handig? Dan kunt u sommige kleine reparaties zelf doen. Bijvoorbeeld het vervangen van een rookmelder of een kraan. U belt met onze klantenservice en bespreekt wat u wilt repareren. Als u dit zelf mag doen, maken zij een afspraak met u over het materiaal dat u nodig heeft.

Problemen betalen huur door coronacrisis?
Volkshuisvesting wil voorkomen dat huurders door de Corona-crisis in financiƫle problemen komen. Als uw inkomen daalt als gevolg van de huidige crisis, kan het moeilijker worden om uw huur te betalen. Wanneer dit het geval is, neemt u dan contact op met Volkshuisvesting. In gesprek wordt dan naar een oplossing gezocht.