(026) 3 712 712

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Handige huurders gezocht

Volkshuisvesting zoekt handige huurders die wat willen bijverdienen

Wij zijn altijd op zoek naar huurders die tijd en zin hebben om de handen uit de mouwen te steken. Dit kan tegen een vrijwilligersvergoeding of door een zzp’er. We zoeken huurders met verschillende talenten. Voor hen bieden we een korte maatwerkcursus aan. Bijvoorbeeld als:

  • Energiecoach Vindt u het leuk om meer te leren over het besparen van energie? En om daar mensen uit uw buurt mee te helpen? Bijvoorbeeld thuis aan hun keukentafel of bij groepschoaching in het buurthuis? Dan bent u onze ideale Energiecoach!
  • Kluscoach Bent u handig en zou u het leuk vinden om mensen uit uw buurt te helpen met het ophangen van gordijnen of het isoleren van hun vliering? Dan bent u geboren als kluscoach.
  • CV-coach Vindt u installatietechniek leuk? Wilt u meer leren over het zuinig maken van ketels en CV-systemen? En wilt u daar buren mee helpen? Dan zouden we u kunnen gebruiken als CV-coach!

Stuur een mailtje naar info-at-volkshuisvesting. nl. Zet ‘Handige huurder’ als onderwerp in de mail. Zet in het mailtje duidelijk uw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op!