Bewonersonderzoek huurders
Print
FacebookE-mail
 
 

Elke twee jaar houdt Volkshuisvesting een groot bewonersonderzoek onder haar huurders. In dit onderzoek vragen wij naar hun tevredenheid met de woning en onze dienstverlening. Dit onderzoek leert ons wat de verbeterpunten zijn in de kwaliteit van de woning en onze dienstverlening. En natuurlijk wat de effecten zijn van eerder verrichte inspanningen.

Ook vragen wij huurders naar de beleving van hun woonomgeving. Zo krijgen we een beeld van hoe prettig mensen wonen en hoe buurten zich ontwikkelen.

Vanaf half maart starten wij met een nieuwe meting voor het onderzoek. Dit telefonische en online onderzoek laten wij uitvoeren door het marktonderzoekbureau USP Marketing Consultancy uit Rotterdam.

In de periode van 20 maart t/m half juli kunt u door USP benaderd worden met de vraag of u wilt meedoen aan het telefonische onderzoek. U kunt dit jaar ook weer online meedoen aan het onderzoek. Als wij een e-mailadres van u hebben, krijgt u mogelijk per e-mail een uitnodiging (met inlogcode) om de vragenlijst op internet in te vullen.

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. Als dank verloten wij onder de deelnemers één maand gratis huur in de maand september. De winnaar van de maand gratis huur zal rond half augustus op onze website bekend worden gemaakt.

Rond september zullen wij op onze site aandacht besteden aan de belangrijkste resultaten van het onderzoek.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!